Haber

Erdoğan: Oturdular, konuştular, dağıldılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ALİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6 puanlık masadan sert ifadelerle kalkmasıyla ilgili ilk kez konuştu. “Dökülen taşları toplamak gibi bir derdimiz yok. Çünkü biz aylar önce böyle olacağını söylemiştik” diyen Erdoğan, “Oturdular, konuştular, dağıldılar.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarına devam ederek, “AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak onların söyledikleri, yaptıkları, adım attığı diye bir durumumuz yok. Biz zaten Cumhur İttifakı olarak hedefimizi belirledik. Yolumuzu belirledik ve şu anda tüm çalışmalarımızı bu yolda yapıyoruz.” “Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz planımıza, yol haritamıza çalışmaya devam ediyoruz. Biz ömür boyu dertliyiz, onlar mal derdinde. Bunun olacağını aylar öncesinden söyledik.”

6’lı masanın dağıldığı anda Dolmabahçe’de 110’a yakın akademisyen ve parti yetkilisi ile toplantı halinde olduklarını söyleyen Erdoğan, “Çünkü can sıkıntımız var. Türkiye’de deprem oluyor. afetlerin feci bir durumu var.”

“Taşları eteklerine döksünler”

İkinci bir gelişmeye kadar konuyu konuşmayacaklarını vurgulayan Erdoğan, “Eteklerine taş atsınlar. Ondan sonra Cumhur İttifakı olarak kendi aramızda bir değerlendirme yaparız. AK Parti olarak değerlendirmeleri Meclis’te yaparız. MKYK.Bu değerlendirmeden sonra kararımızı veriyoruz.”

DW / SÖ,ET

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu